Kål, squash og bønner. Masser af æbler og pærer. Ja tak! Vi er glade for sensommerens gaver. Okay, de voksne er måske gladest, men ungerne spiser pærer, så det er en fryd. Vi spiser for så vidt muligt efter årstiderne, så der har ikke været hverken æbler eller pærer her i lange tider. Men nu er de her! Der er blommer, æbler, hindbær, squash og bønner i haven og vi er kommet til at bestille en kål-kasse fra Årstiderne i ren begejstring over at alle de fine, sprøde kål er her igen. Nå, men lad os se hvad vi kan få ud af det.
Mandag: Grøntsagslasagne. Den bliver med palmekål, squash og løg. Bønne/blomkålssalat til.
Tirsdag: Majschowder m. nachos. Asbjørn har bestemt og laver mad.
Onsdag: Pirogger. Der er forældremøde på skolen, og Bertram og jeg spiser dér, så det skal være noget, der nemt kan medbringes.
Torsdag: Kaninlår med mirabeller/blommer. Opskriften er med svedsker og kartofler til, vi spiser vores med brune ris og grønne bønner.
Fredag: Kåldolmere. Kålsalat og brød til. (Kål med kål til! Yeah!) Bertram er medkok.
Lørdag: Pølsegryde (med kål…). Vi har nogle gourmetpølser, vi skal have brugt.
Søndag: Rester. Eller noget uden kål.