Ugens madplan uge 35

Det, I ser her er min mands lierede blomkålssuppe. Her lavet på andefond. Det ser ikke ud af meget, men det smager fantastisk. Vi fik brød til, med indbagt feta og pesto. Et fuldgodt måltid lavet på rester og et par fine blomkålshoveder.

Næste uge er en lidt ualmindelig uge, fordi Husbond er på konference med arbejdet og er væk tre dage. Det er vi ikke vant til! Onsdag kommer ældstesønnen og tager tjansen med yngstesønnen, fordi jeg skal til uddannelsesaften med mellemsten. De øvrige dage er så nemme som muligt.

Alt i alt kommer det til at se sådan her ud:

Mandag: Græskar/linse-suppe. Brød til.

Tirsdag: Forloren hare med sovs og kartofler. Blomkål til. (Yngsten har bestemt og er kok.)

Onsdag: Pasta, pesto, kylling a la Emil.

Torsdag: Fiskefrikadeller og ovnkartofler. Remosovs til. Gulerodsstænger eller råkost.

Fredag: Pasta med spinat. Laks til. (Mellembarnet har bestemt og er kok.) Grøn salat til.

Lørdag: er vi til fødselsdag på sjælland og spiser rugbrød eller rester når vi kommer hjem.

Søndag: Wok med kål. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s