Ugens madplan uge 22

En lidt kortere uge, mandag er jo gået lige pludselig. Vi fik “risotto” af minipastaen risi til aften i dag. Der var støvbold, ærter og friskt helt hvidløg i, og ristede cajunpølser til. En grøn salat af ugens rester, og vupti! Et måltid! Hvis jeg er heldig får jeg hindbæris af rester fra weekendens kagebageri lige om lidt…

Nå, i morgen er det hverdag. Vi rydder op i fryseren, der kommer snart nye varer fra Allégården, og de første kaniner er klar til slagtning omkring 1.7. Så skal der være plads i fryseren. Og så er  er vores slagterbutik brændt, det var meget dramatisk! Nu har vi ingen steder at købe gris, så hvis du kender er sted man kan købe gris, der har haft det godt og ikke er fyldt med medicinrester, hører vi gerne om det.

Vi kommer nok til at spise sådan her:

Tirsdag: Kylling-korma. Ris til, og indisk salat.

Onsdag: Spinattærte. Kartoffelsalat til.

Torsdag: Grød af diverse flager.

Fredag: Forårsruller. Ris til og soya i rullen. Ønske fra Mellembarnet.

Lørdag: Kogt bayonneskinke med nye kartofler og asparges. Smørsovs – eller hvid sovs til.

Søndag: Croque Madamme af resterne af skinken. En god, fyldig salat til.

En tanke om “Ugens madplan uge 22”

  1. Frilandsgris.dk er vi ret vild med. Har kun brugt deres gårdbutik indtil nu. Hvis i beslutter at bruge dem, giver vi gerne kaffe når i henter kødet 🙂

Skriv et svar til Marie U. Annuller svar