Hej, hvor det går! Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og hvis bare vi kunne få en lille smule varme i luften kunne vi også få gang i haven. Men heldigvis har vi jo gode grøntsager fra Fødevarerforeningen i stedet.
Ellers en helt almindelig uge med helt almindelig travlhed. Vi spiser sådan ca. sådan her:
Mandag: Pasta med pesto og kyllinge grillpølser fra Allégården. Smørdampede ærter med estragon til.
Tirsdag: Lammegryde, måske lidt i den her retning. I hvert fald med sølvbede i. Bulgur til.
Onsdag: Kartoffelsalat og pølser (ja, de skal bruges op – der er varertur fra Allégården på lørdag). Gnavegrønt til.
Torsdag: Kartoffeltærte (kartofler fra dagen før – måske har vi en rest sølvbede at putte i?). Tomatsalat til.
Fredag: Pasta med laks og ærter.
Lørdag: Pizza (med en rest pulled pork fra frys).
Søndag: Rester.