Det er gået bedre med frokosten i denne uge, synes jeg. Vi har fx fået ristet ris med masser af æg og grøntsager, og det har været fint med rester, bl.a af den super lækre risotto. Drengene vil gerne spise sandwich, men et egentlig gode til at spise grønt i/til. Ugens hit var helt klart hjemmelavede falafler, det var tre tilbage af den kæmpe portion, så det blev ikke meget frokost ud af det. Jeg vil prøve af lave noget bønnemos til pålæg, og kombinere med mine bønnespirer. Det er sjovt og nemt at lave, og jeg havde helt glemt det!
Til aften spiser vi sådan her:
Mandag: Kålgryde med karry. Freekeh til eller i.
Tirsdag: Tacoskaller med blomkål og kikærter
Onsdag: Quinoasalat og kyllingefrikadeller
Torsdag: Misosuppe med nudler
Fredag: pizza
Lørdag: Langtidsstegt kylling med Ovnkartofler, salat og tzaziki til.