Ugens madplan uge 6

Det her underlige noget er alligevel gået hen og blevet en slags hverdag. Selvom vi er her, føles det ikke som om vi har mere tid, snarere tværtimod. Det er noget sært noget. Men maden har stort fokus, fordi det er dér vi mødes, og ofte er aftensmåltidet det eneste spændende, der sker på en dag.

I denne uge SKAL vi have brugt den julemedister på 1,5 kg., der ligger og fylder i fryseren. Vi spiser det halve om tirsdagen og laver resten til kødboller

Mandag: Linselasagne. Salat af div. rester.

Tirsdag: Medister med grønlangkål. Kartoffelmos (kog kartofler nok til torsdag også).

Onsdag: Kødbolle-sandwich. Råkost til.

Torsdag: Kartoffeltærte. Vi bruger en opskrift fra 2014, hvor Økologisk landsforening udgav denne lille publikation om kartofler. Der er flere fine ting i den. Kålsalat til, hvilken afhænger af kassen fra freshland.

Fredag: Pasta i ovn med bacon, svampe og broccoli.

Lørdag: Kylling burger med kartoffelbåde.

Søndag: rester eller impro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s