Ugens madplan uge 51

Så er det juleugen! Vi starter med noget helt ujulet, så kan vi nemmere holde det fede senere på ugen ud. Desuden har vi en fødselsdagsbrunch torsdag, den er nu noget mindre end først tænkt, og dermed også noget enklere. Vi får altid risengrød d.23, og laver rigeligt så der også er til risalamande dagen efter.

D.25 er der ingen servering, vi spiser rester. D.26 – det bliver noget med grøntsager, jeg ved ikke hvad endnu.

Men ellers ser planen således ud:

Mandag: Fiskefilet paneret i tang-rasp. Ovnkartofler og salat af savoykål, æble og glaskål.

Tirsdag: Pasta med grønkål og brunet smør (fra bogen Kaosvega, dejlig vegetarkogebog)

Onsdag: Suppe med tomat, fennikel, kartoffel og appelsin (fra samme kogebog)

Torsdag: fødselsdagsbrunch. Til aften risengrød.

Fredag: And, medister, hvide kartofler, brune kartofler, rødkål, og sovs. Risalamande.

Lørdag: rester (andeburger)?

Søndag: Burger, hvis vi ikke har fået det lørdag. Med kyllingebøffer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s