Ugens madplan uge 40

Mandag: Kylling m. savoykål og sur-sød sovs. Ris til.

Tirsdag: rugbrød m. hamburgerryg og røræg

Onsdag: Svampetærte. Salat m. glaskål og æbler.

Torsdag: Hønsekødssuppe m.kød og melboller. Kogt på et skrog samt porre og selleritoppe. Selleri, gulerødder, porre og kartofler i.

Fredag: Pizza

Lørdag: Gnocchi med svampe og spinat. Vi laver vores med bladbede fra haven. Resten savoykålen til, enten som salat eller stegt.

Søndag: rester fra køl og frys

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s