Ugens madplan uge 38

Lidt om sidste uges plan:

Den dér brandmandspasta, den smager sygt godt. Jeg havde fundet en øko-mørbrad på tilbud, og vi havde blå ost i fryseren. Hvis I vil synde heftigt en dag, så prøv den!

I den anden ende af skalaen er der Caldo verde, en kartoffel – grønkålssuppe med chorizo. Det tager 10 min at lave plus lidt kogetid, det koster nærmest kun chorizoen (havde fundet én til 15 kr) og det smager så godt. En fyldig og varm suppe til de kolde efterårsdage.

Det gik så fint med grød, det gør vi igen. I denne uge bliver det brød i stedet. Vi køber en lun leverpostej hos slagteren og spiser rødbedesalat til. Der er nemt, billigt og hurtigt!

Mandag: Quinoadeller og Grønkålssalat m bagt rødbede. Brød til.

Tirsdag: Hvidkålsgryde.

Onsdag: Risotto med champignon. Kålsalat.

Torsdag: Rugbrød m. lun leverpostej. Rødbederåkost.

Fredag: Pizza

Lørdag: Emils fødselsdagsfest. Pasta med grønkål og brunet smør. Æbletærte til dessert.

Søndag: rester fra køl og frys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s