Ugens madplan uge 46

Mandag: rester

Frokost: Grov vaffel med kikærter. Hytteost, kål og oksekød fra weekenden til.

Tirsdag: Kyllingedeller med revet squash, kålsalat. Valgfri kulhydrat.

Onsdag: Majschowder m.nachos

Tirsdag: Kylling i ovn med rodfrugter. Salat af rød spidskål, æble og fennikel.

Fredag: Pasta med bolonaise.

Søndag: Chorizosuppe. Nok til to dage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s