Ugens madplan uge 36

Mandag: reste-suppe fra søndag.

Frokost: Bagt butternut med kikærter. Et par skiver parmaskinke til.

Tirsdag: Kyllingegrillmedister. Kartofler i ovn, grønkål/rødkålssalat.

Frokost: Svinefilet og grønkålsalat

Onsdag: Karrykål med pølser og pasta

Frokost: Squashfritters med røget laks. Rødbederåkost til.

Torsdag: Vegetarisk paprikagryde. Brød til.

Frokost: Rester + æg

Fredag: Pulled portobello barbecue burger

Frokost: Æggewrap med råkost og hytteost

Lørdag: Kalkunfrikadeller og quinoa salat.

Søndag: Mega grøntsagslasagne med alle ugens forsømte grøntsager. Nok til to dage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s