Ugens madplan uge 33

Mandag: Minestrone-rest fra søndag

Frokost: sandwich med tunsalat. Grønt til.

Tirsdag: Kartoffelsalat med broccolipesto, ærter og edamame. Røgede kyllingelår.

Frokost: rugbrød med æg. Grønt til

Onsdag: Hotdogs med hjemmebagt brød. Kyllingepølser i, kålsalat til.

Frokost: æggewraps med ærtemos og grønt.

Torsdag: Grillet laks og perlebygsalat

Frokost: kålsalat og svinefilet.

Fredag: Burgere. Helt gammeldags med oksekød.

Frokost: Grøntsagsbiks med spejlæg (rester).

Lørdag: er vi til fest hele dagen. Hvis nogen er sultne, når vi kommer hjem, må de tage et stykke rugbrød eller spise rester.

Søndag: Pasta med linsesauce. Sauce nok til dagen efter også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s