Ugens madplan uge 26

Mandag: Grønkålstærte. Røget kyllingebryst til.

Tirsdag: Kyllingelår i fad med ris og chorizo. Grøn salat.

Onsdag: Fiskefilet med nye kartofler og persillesovs. Blomkål i en eller anden form til.

Torsdag: Grøntsagsdeller med spidskålssalat. Koldskål med jordbær til dessert.

Fredag: Pizza

Lørdag: finder familien selv på noget, jeg er på farten.

Søndag: rester fra køl og frys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s