Ugens madplan uge 25

Mandag: Salad nicoise. Flütes til. Koldskål til dessert.

Tirsdag: Pulled chicken. Serveret med masser af spidskål, tomater og guacamole, samt tortillas (eller pita).

Onsdag: Pølser og kartoffelsalat

Torsdag: Kalvefrikasse. Kartofler og spidskål. Jordbærtrifli til dessert.

Fredag: Pasta m.grøntsager. Hvad og hvilke afhænger af kassen fra Skagenfood.

Lørdag: grill. Måske noget med rejer.

.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s