Ugens madplan uge 23

Mandag: Boller i karry (af kylling). Brune ris og rødbede-råkost

Tirsdag: Grøntsagslasagne. Dampede ærter til.

Onsdag: Rødspætter – sprød fisk på edamamebund. Vi får tomatsalat til, og godt brød.

Torsdag: Kyllingelår og bagt spidskål. Koldskål til dessert.

Fredag: Pizza ( en grøntsagsversion til mig, vi regner på, hvad der er muligt).

Lørdag: Hotdogs (jeg er ikke hjemme).

Søndag: rester eller improvisation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s