Ugens madplan uge 16

Mandag: Kyllingenuggets med ovnbagte gulerødder, kartofler og søde kartofler med aioli.

Tirsdag: Squashfrikadeller og græsk pastasalat

Onsdag: Bønneburritos. Opskrift fra “Grøn mad på max 30 minutter” af Louisa Lorang. Skøn kogebog!

Torsdag: Boller i karry (af kylling). Ris og råkost til.

Fredag: Pasta med broccoli og æg

Lørdag: Hakkebøffer, ovnkartofler, sovs, måske bearnaise. Grønt må afhænge af kassen.

Søndag: rester fra køl og frys.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s