Ugens madplan uge 14

Så sidder man her, stadig godt mæt efter påskefrokost og laver madplan. Jeg kan slet ikke forestille mig at spise igen, nogensinde. Men belært af erfaring lægger jeg nu alligevel en plan. Den kommer her:

Mandag: Kyllingegryde med chorizo. Vi tilsætter kikærter og spiser brød og rødbedesalat med grønkål og feta til.

Tirsdag: Trines kartoffelret. Råkost med spidskål til.

Onsdag: Æggekage med grønt. Vi smider alt det i, der skal bruges op inden næste grøntkasse.

Torsdag: Kyllingepølser og kartoffelsalat.

Fredag: Pizza

Vi springer weekenden over foreløbig. Men det er nok noget med rester den ene dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s