Ugens madplan uge 13

Så er påskeugen her, og vi har fri. Det kan primært ses på, at madlavningen må tage lidt længere tid.

Påskefrokosten sidst på ugen er bare os selv og ældsten, der jo er vegetar. Jeg synes, det er en sjov udfordring med en lækker, vegetarisk påskefrokost, men tillader mig laks og sild som kan vælges til.

Mandag: Kyllingebryst på ben. Rodfrugter i ovn og champignonsovs. Bladsellerisalat.

Tirsdag: Grøntsagslasagne.

Onsdag: Forloren hare (en indrømmelse til påsken) med kartofler og sovs. Dampede ærter til.

Torsdag: Syvkål med smilende æg. Det her er den helt traditionelle påskeret, der serveres skærtorsdag.

Fredag: Pasta med blomkål og gorgonzola. Grønt til afhænger af kassen, men jeg håber på noget bittert eller stærkt, fx rucola.

Lørdag: Vegetarisk Påskefrokost + fisk. Mere om det når vi nærmer os, og jeg er længere med planlægning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s