Ugens madplan uge 12

Livet som madplanlægger går op og ned. For tiden har yngsten set sig sur på grisekød. Han spiser det, men vil hellere være fri. Vi har længe gået udenom oksekød, fordi det er så klimabelastende. Vi spiser det, men mest ved festlige lejligheder. Det betyder så at der i denne uge er kylling på menuen 3 gange. Godt, kylling kan smage så forskelligt! Der har også sneget sig noget lam ind, jeg er spændt på om jeg kan skaffe det. Hvis du kender et godt sted på Fyn, der forhandler lam, hører jeg gerne om det.

Der blev ikke plads til fisk i denne uge. Jeg forsøgte med en fiskeburger, men blev væltet af familierådet. Pyt, næste uge er påskeugen, der må kunne spises noget fisk.

Alt i alt prøver vi sådan her:

Mandag: Pasta med stuvet spinat og kyllingepølser. Spidskålssalat til.

Tirsdag: Vegetarisk bønnegryde. Her smugles en lille aubergine i.

Onsdag: Tikka chicken masala. Bertram har kastet sig over det indiske køkken, og finder nok på noget helt andet end denne opskrift. Men altså – noget indisk kylling.

Torsdag: Pita og falaffel. Begge dele hjemmelavet.

Fredag: Pulled Lamb burger

Lørdag: Hønsekødssuppe

Søndag: rester og/eller impro.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s