Højtiden er slut, og vi skal tilbage til vores sædvanlige stil med flere grøntsager – især kål – og knapt så mange kalorier. Det er dejligt at slå sig løs i kage, sodavand, slik, chips og masser af gris, men det skal være som en meget lille del af det store billede. Vi skal desuden have ryddet op i køleskab og fryser, og derfor er de næste to weekenddage med.
Vi prøver at vende tilbage til hverdagen sådan her.
Lørdag: Tærte med rester. Der er lam, svampe, div. grøntsager, creme fraiche, revet ost og æg. Spidskålssalat til.
Søndag: Quasadillas. Her i en rest enchilladafyld fra fryseren og resten af den revede ost og grøntsagsrester, hvis der er flere.
Mandag: Kartoffel/porresuppe med foccacia
Tirsdag: Kyllingebryst med speltotto. Salat af rød spidskål.
Onsdag: Indisk dhal med raita. Naan til.
Torsdag: Bangers and mash. Coleslaw til.
Fredag: Pizza.
Lørdag: Lammeporchetta. Jeg ved endnu ikke, hvad vi skal have til.