Ugens madplan uge 1

Højtiden er slut, og vi skal tilbage til vores sædvanlige stil med flere grøntsager – især kål – og knapt så mange kalorier. Det er dejligt at slå sig løs i kage, sodavand, slik, chips og masser af gris, men det skal være som en meget lille del af det store billede. Vi skal desuden have ryddet op i køleskab og fryser, og derfor er de næste to weekenddage med.

Vi prøver at vende tilbage til hverdagen sådan her.

Lørdag: Tærte med rester. Der er lam, svampe, div. grøntsager, creme fraiche, revet ost og æg. Spidskålssalat til.

Søndag: Quasadillas. Her i en rest enchilladafyld fra fryseren og resten af den revede ost og grøntsagsrester, hvis der er flere.

Mandag: Kartoffel/porresuppe med foccacia

Tirsdag: Kyllingebryst med speltotto. Salat af rød spidskål.

Onsdag: Indisk dhal med raita. Naan til.

Torsdag: Bangers and mash. Coleslaw til.

Fredag: Pizza.

Lørdag: Lammeporchetta. Jeg ved endnu ikke, hvad vi skal have til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s