Ugens madplan uge 48

Det er koldt og vi har lyst til gris, fedt, varmt og krydret. Men vi skal altså stadig have den daglige kål!

Helt daglig bliver den ikke, men så må den smides ind i form af den lækre saurkraut, Husbond har lavet. Der er en enkelt i husstanden, det ikke kan lide det, men vi andre spiser det til alt helt tiden. Det kan uden problemer bruges til mindst tre af ugens retter. Jeg vil fraråde at smide det på risengrøden, dog.

Mandag: Keema Byriani

Tirsdag: Grøntsagswok med nudler og cashew

Onsdag: Suppe med kikærter og chorizo

Torsdag: Risengrød

Fredag: Fødselsdagsmiddag! Det bliver lammekølle og flødekartofler. Dessert er endnu uafklaret.

Lørdag: Mør gris i tortillia

Søndag: rester

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s