Ugens madplan uge 19

Så kom alle mine kasser fra fresh.land. Der var varer for rigtig mange penge, men det levede desværre ikke helt op til forventningerne. Det meste af det er lækkert, men det er svært for os af få brugt få ting, der så er rigtig meget af. Det er svært at lave mad med rigtig meget bladselleri og mange tomater – selvom det er dejlig bladselleri og skønne tomater. Vi kommer til at bestille hos dem engang i mellem, når der skal være fest og luksus, men indtil videre holder vi fast i vores grøntkasse fra Skagenfood. Vi kunne også godt tænke os at få mere grønt ud af haven – i første omgang bliver det vores ukrudt vi spiser.

Mandag: Risotto med brændenælde. Salat af spidskål og fennikel. Asbjørn laver mad.

Tirsdag: Chili con carne. Vi tager det store stykke bov op og laver en kæmpe portion, så der er noget at fryse ned af. Ulf og Camilla laver mad.

Onsdag: Porrertærte og jordskok-salat. Camilla laver mad.

Torsdag: Kylling-nudelsuppe. Bertram laver mad.

Fredag: Pasta med mørbrad. Det hele afhænger af, hvad vi får af grøntsager i kassen – men vi kan finde på at stuve noget skvalderkål! Asbjørn laver mad.

Lørdag: Farsbrød med ovnkartofler. Grøntsag til afhænger af kassen. Ulf laver mad.

Søndag: Rester eller improvisation. Camilla laver mad.

One thought on “Ugens madplan uge 19”

  1. Sikke en god og detaljeret madplan. Det er dejligt at der er så mange flittige kokke, som hjælper til. Tak for rigtig god inspiration!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s