Ugens madplan uge 12

Det er en mærkværdig tid, vi lever i. Der er vendt op og ned på vores liv og hverdag. Vi er her pludselig alle 4 hele tiden. Det stiller krav til både os, vores hus, vores tålmodighed – og vores mad. Vi er simpelthen ikke gearet til mad til 4 alle døgnets måltider – normalt er vi tre til morgen- og aftensmad. Så selvom vi ikke har hamstret, har dankortet været rødglødende de sidste par dage.

Jeg har besluttet at lave om på måden madplanen laves på mens dette her står på. Vi har brug for at kunne deles, både om opgaven og om at kunne bestemme. Til gengæld har vi tid. Vi skal stadig have brugt det, der er i fryser og grøntsagskasse, men der er lidt videre rammer – sundheden må vige (lidt) for bekvemmelighed og hygge, for det trænger vi til. Derfor er det lige nu sådan at vi skiftes til at lave mad – vi ruller simpelthen. Asbjørn startede i går, søndag, i dag er det Husbond, så er det mig, og så er det Bertram – og så er det Asbjørn igen. Man må selv vælge hvad man vil lave, men det kan godt ske jeg beder om at man anvender en bestemt råvarer – i dag bad jeg fx Husbond om at få bugt med den elendige julemedister (nu SKAL den altså bruges!),

Derfor ser planen også anderledes ud, og den er knapt så detaljeret. Måske kan du stadig bruge den til noget, hvis ikke beklager jeg.

Udgangspunktet i denne uge er dette:

Mandag: Medister (Ulf). Jeg tror, vi skal have noget kartoffel til.

Tirsdag: Madpandekager med brændenælde. Grøntsagsfyld, gratineres i ovn (Camilla).

Onsdag: Spaghetti Bolognaise. (Bertram).

Torsdag: Baguettes med kyllingebryst. (Asbjørn)

Fredag: Pizza. (Ulf)

Weekenden er for langt væk til at vi kan se den lige nu. Måske kigger vi dybt i pengepungen og bestiller noget hos nogle af dem, der har svært ved at få det til at løbe rundt, måske spise vi bålmad, måske bliver det noget helt andet.

Pas på hinanden derude!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s