Ugens madplan uge 2

Så går det løs! Jeg starter arbejdsåret med 14 dage i streg uden en fridag, heraf en søndag hvor jeg skal klædes ud som prinsesse (!). Samtidig skal jeg i gang med at spare på kalorierne. Der er m.a.o lagt en særdeles grundig plan for hvad jeg skal spise hvornår og om lidt går jeg i gang med at preppe – bage, snitte, rydder op i køl og frys. Ellers har jeg ikke en chance. Aftensmaden tilrettelægges således også med henblik på frokosten næste dag.

Jeg vil desuden eksperimenterer med at købe ind via nemlig.com. Der må simpelthen være både penge og tid at spare. Har du prøvet? Virker det for dig?

Vi kommer til at spise sådan her:

Mandag: Köfte i tomat med ris. Vi laver en ærtesalat til (nok til frokost dagen efter).

Tirsdag: Wok med æg og grøntsager (der skal savoykål i vores)

Onsdag: Pestobagt torsk med ovnkartofler og squash

Torsdag: Kyllingelår med bulgur og gulerødder

Fredag: Spaghetti Carbonara. Edamamebønnesalat til

Lørdag: Medister med kartoffelgryde.

Søndag: Rester og/eller Bagte bønner

2 kommentarer til “Ugens madplan uge 2”

  1. Tak for dine inspirationer, jeg kommer tit ind på din side når jeg ikke lige kan finde på noget til madplanen. Jeg har også overvejet at prøve at handle ind hos nemlig.dk så jeg er spændt på dine erfaringer. I forvejen køber jeg rimelig tit på netpris.dk og er meget glad for denne service. Så mon ikke det også ville være noget for mig at få dagligvarer leveret hjem i stedet for kun at få slik, nødder og sodavand leveret til døren.
    Jeg ville glæde mig hvos du skriver et kort indlæg om dine erfaringer med “nemlig” og hvordan i håndterer det med leveringstidspunktet, for de friske produkter skal jo stilles på køl lige sp snart de ankommer.
    Ser fremad til at læse dine nye madplaner!

  2. Hej Andrea! På søndag er det 3.gang, vi får leveret fra Nemlig, og så begynder jeg at kunne sige noget om, hvordan det virker. Foreløbig kan jeg sige, at det er gået rigtig godt i denne uge med kun at købe ind én gang, og at når det lykkes, er der penge at spare. Jeg skriver naturligvis et indlæg om, hvordan det går, når jeg er færdig med at beslutte mig om det 😉 MVH Camilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s