Ugens madplan uge 1

Det er jo ikke sådan RIGTIG hverdag endnu – dels er der nytårsaften, dels starter ungerne først igen næste mandag. Både Husbond og jeg starter torsdag, men med korte dage eller hjemmearbejde. Stille og roligt, altsammen.

Det har været en dejlig jul, vi har hygget og slappet af og givet os selv og hinanden lov til alt muligt dejligt. Vi har stort set ikke spist en grøntsag, men fået masser af slik, kage, sodavand og alkohol. Og mad med masser af smør, fløde og fedt. Uhmm. Men vi skal overhovedet ikke tale om, hvad det betyder i kilo for sådan én som mig – og noget må der gøres. Det kommer vi til, når hverdagen for alvor kommer. Til at begynde med har jeg bestilt en grøntsagskasse igen, denne gang en lidt større fra Årstiderne, men kun hver anden uge. Den første kommer på torsdag, og så må vi se.

Mit skøre hoved har lagt en plan selvom vi sådan set stadig har ferie, den får du her:

Mandag: Tyrkisk linsesuppe

Tirsdag: Nytår. Hovedret er noget med frisk, hjemmelavet pasta og er Husbonds afdeling. Min afdeling er saltkaramelbudding til dessert og kransekagerne.

Onsdag: Forårsruller fra fryseren. Hygge foran fjerneren og chips og cola. It’s tradition!

Torsdag: Kylling og kartofler i spinat/parmesansovs. En sprød salat til. Der kommer fx. en rødt romaine salat, som jeg tror vil passe godt til.

Fredag: Pasta med savoykål og svampe. Stegt wasabina og peberfrugt til. Tror jeg. Har du ellers nogen bud på, hvad man kan bruge wasabina til?

Lørdag: Osso Buco med kartoffelmos. Broccoli til.

Søndag: Rester og/eller bagte gule beder. Hvis der ikke er nogen rester, laver jeg en lammefrikadelle til. Og tzatziki. (Er det ok at håbe på, der ikke er nogen rester…?)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s