Ugens madplan uge 46

Igen i år havde jeg overset Mortens aften. Altså, jeg havde scoret andebryster på tilbud, men havde alligevel overset dagen i planlægningen. Men det er jo i dag! Så nu har jeg taget and op, og rösti og pølser må vente til næste søndag.

Ugens plan ser således ud:

Mandag: Krydret kartoffel-selleri suppe med bønner (opskriften er fra et blad, den er tilsyneladende ikke online endnu).

Tirsdag: Risotto med rejer og svampe. Grønkålssalat med granatæble til.

Onsdag: Spaghetti med kødboller. Grøn salat til. (Bertram laver mad og har bestemt).

Torsdag: Mos og mørksej med rosenkål.

Fredag: Rösti, pølser og kålsalat.

Lørdag: Spaghetti carbonara (vi kommer sent hjem, det skal gå stærkt).

Søndag: rester fra køl og frys, eller ønske fra teen, der er hjemme fra efterskole.