Ugens madplan uge 40

Sådan en weekend, hvor man ikke skal noget. Altså sådan til en tid, for noget skal man jo. I dag har jeg plukket de sidste hindbær, fundet nedfaldsæbler, bagt muffins, bagt brød, lavet syltetøj (af hindbærrene plus lidt fra fryseren) og nu står der hyldesaft på komfuret. Jeg har også nået at gå en lille tur med hunden. Om lidt er der tid til aftensmad, vi går gammeldags og spiser karbonader og stuvet hvidkål. Men inden kan jeg lige nå at “bakke op” (snitte kål og putte det i bokse) til ugen der kommer.

Og forresten skal vi spise sådan nogenlunde sådan her:

Mandag: Rösti af græskar og kartoffel. Kyllingemedister. Salat af rød grønkål, æble og nødder.

Tirsdag: Kartoffelcurry. Naan og raita til.

Onsdag: Kylling med ris. Bertram er kok og har lyst til at eksperimentere, men det bliver noget med honning og ingefær, måske sådan her. Jeg laver en hvidkålssalat til.

Torsdag: Pita med falaffel. Begge dele købt færdig. Så skal der bare snittes salat og laves dressing.

Fredag: Canelloni med spinat. Vi skal have noget grønt til, men det afhænger af kassen, der kommer om morgenen.

Lørdag: er jeg ikke hjemme og herrerne improviserer

Søndag: mødes vi fra nær og fjern til et hurtigt måltid inden vi skal hver sin vej igen. Vi laver aspargessuppe med kødboller.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s