Ugens madplan uge 34

Mandag: Pho med enoki og pak choy

Tirsdag: Salat af fennikel og glaskål, samt en rest spidskål. Kikærtepostej med sprød skorpe.

Onsdag: Kylling med hoisinsovs og cashewnødder. Ris til, og asiatisk gulerodssalat.

Torsdag: rugbrødsmadder med frikadeller fra fryseren (lavet i weekenden).

Fredag: vi hiver alt det op af fryseren, vi har gemt til suppe, og koger hele dagen. Så vi spiser suppe til aftensmad. Hvad der ellers er i, bestemmes af grøntsagskassen.

Lørdag: Kylling i karry (på supperester).

Søndag: rester eller pasta med grønt.

Palmekål

Porre

Kartofler

Rødbede

Gulerødder

Spidskål

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s