Ugens madplan uge 23

Det med at tabe sig går ikke så godt lige nu. Ikke at jeg tager på, men jeg taber mig bare heller ikke. Verden er fyldt med fødselsdage, jubilæer, søndage og alt muligt andet, der refærdigører lagkage. Men jeg skal stadig – som i “for evigt” spise flest grøntsager, og gøre mig umage. Det er svært når man har travlt! Torsdag er svær, fordi vi kommet sent hjem allesammen. Leverpostej er bare ikke særligt slankende. Jeg må nøjes med et mindre lag, og spise reste-råkost til. Man kan ikke vinde hvert gang.

Ellers ser ugen helt almindelig ud!

Mandag: Pasta med kylling, champignon og grønkål. Vi laver vores med røgede kyllingelår og spiser grønkålssalat til.

Tirsdag: Kikærtefrikadeller og rødbederåkost. Pasta med pesto.

Onsdag: valgflæsk på en anden måde.… Det skal jo ikke være sovs og kartofler altsammen. Diversitet længe leve!

Torsdag: rugbrødsmadder m. leverpostej. Husbond har bagt fantastisk rugbrød, og slagteren leverer leverståhej. Måske luner vi den!

Fredag: Chorizo – suppe

Lørdag: Boller i karry. Det har været efterspurgt længe. Ris og gulerodssalat til. Classic!

Søndag: Grønne pandekager med fyld. Det kan godt være, vores bliver med skvalderkål og brændenælde i stedet for spinat. Fyldt afhænger af rester fra køl og frys, og af hvad vi får i grøntsagskassen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s