Ugens madplan uge 19

Nogle kogebogsforfattere ligger ens hjerte nærmere end andre, og Trine Hahnemann ligger mit nært. Her er ingen pjat og fidus, kun jordnær, lækker mad med ingredienser, der er til at skaffe. Hun har her lavet en særdeles brugbar kogebog, der desværre ikke er min, men bibliotekets. Den må jeg eje!

Og nu til madplanen. Op på hesten igen, fristes jeg til at sige. I uge 18 gik intet som planlagt, udover at vi spiste ude i byen onsdag. Det eneste pæne man kan sige, er at vi i det mindste har spist op.

Nå, men vi prøver da bare igen. Denne uge er meget mere almindelig, ungerne er hjemme og alle er i gang.

Vi prøver med det gode, sunde aftenensmåltid med masser af grønt sådan her:

Mandag: Spelttærte m. spinat, jordskok og feta (fra ovennævnte bog). Bønnesalat til.

Tirsdag: Koteletter i fad. Brune ris. Savoykålssalat.

Onsdag: Æggekage med grønt fra grøntskuffen og haven. Gode pølser til.

Torsdag: Fiskedeller på rugbrød. Gulerodsstænger. (Vi er som altid sent hjemme).

Fredag: Pasta med grønt, afhængig af hvad vi får i kassen. Men man kan jo håbe på asparges.

Lørdag: bryllup hos fætteren i kbh. Man må tage en ostemad, når vi kommer hjem, hvis man er sulten.

Søndag: Lasagne. Vi fik den ikke i denne uge, og nu havde jeg lovet. Grønt til og i. Kassen bestemmer hvad.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s