Ugens madplan uge 17

Påskeugen er snart slut. Jeg har så ligget med lungebetændelse hele ferien og er stadig ikke på toppen, så vi har ikke fået lavet helt vildt meget – heller ikke mad. “Meget enkelt” har været kodeordet. Vi kogte en høne, fik kylling i karry en dag og tarteletter den næste. Ikke noget med lammesteg og store armbevægelser.

Nå, hverdagen ligger lige om hjørnet. Ind til videre går vi ud fra, jeg er på arbejde alle dage. Vi kører sådan her:

Søndag: Chiligryde med aubergine og linser. Vi koger ris til, og nok til tirsdag.

Mandag: Pizza. Afslutning på ferien kræver lidt ekstra hygge.

Tirsdag: Stegte ris. Her i puttes strimlet spidskål, blomkål og måske oksestrimler, hvis kokken ønsker det.

Onsdag: Frikadeller (evt. vegetariske) med grøn kartoffelsalat. Broccoli i eller til.

Torsdag: Pasta med spinat og squash. Et stykke fisk til, hvis jeg kan skaffe ét, jeg kan stå inde (og betale) for.

Fredag: Crogue Madame/Monsieur. En salat til, og måske dessert.

Lørdag: Gnaveben, sovs og kartoffelmos. Årets sidste mos! Grønt til, afhængig af, hvad der er i kassen.

Søndag: rester fra køl og frys.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s