Ugens madplan uge 5

Jeg tror, dette er noget så usædvanligt som en helt almindelig uge. Meget mærkeligt. Altså, noget er der jo altid. Som at Husbond kommer sent hjem Torsdag og at vi skal til teater på Langeland lørdag, fx. Men ellers!

Jeg er frisk og glad igen, og glæder mig til en uge med motion og livsglæde. Længe leve medicin, yeah!

Vi giver den gas sådan her:

Mandag: Kyllingebryst og glaserede jordskokker. Jeg laver nok en paprikasovs eller lignende til, så teen har noget at dyppe i. Rødbedesalat til (nok mest til mig selv…)

Frokost: rest minestrone fra søndag.

Tirsdag: Falaffel i pita. Salat, agurk, tomat, og hvad vi ellers har. Dressing af yoghurt, spidskommen, hvidløg og citron.

Frokost: rest jordskokker, rest rødbedesalat.

Onsdag: Kylling og kartofler, spinat og tomat. Vi laver vores med store kyllingelår og noget mere frisk spinat. Vi får grøn salat med edamamebønner til. Samtidig steges kyllingefileter til dagen efter.

Frokost: Pita med falaffel, evt resten af rødbederne

Torsdag: Clubsandwich.

Frokost: Grøn salat med edamame.

Fredag: Pasta med grøntsager. Hvilke og hvordan afhænger af, hvad vi får i kassen Torsdag.

Frokost: Rugbrød med æg og tomat.

Lørdag: rester fra køl og frys

Søndag: Osso buco og kartoffelmos. En grundig kålsalat til, igen afhængig af, hvad vi får i kassen Torsdag. Men det kunne nemt være noget med grønkål eller rødkål.

Det blev til meget kylling, det kan jeg godt se. Men vi har en del i fryseren, der skal bruges. Heldigvis kan kylling jo mange forskellige ting, så mon ikke det går.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s