Ugens madplan uge 44

Langt om længe har jeg en plan.

Vi har været på Bogforum i weekenden, Husbond og jeg. Det er godt nok ikke nemt at finde mad, man ved hvad er og hvor mange kalorier der er i, når man er ude. Jeg må leve med det og spise sundt og godt herhjemme det meste af tiden. Det går nok altsammen.

Nå, til planen.

Mandag: Svampesuppe med ravioli. Resten af Bertrams gode brød til (hvis der er en rest….)

Tirsdag: Farsbrød (vores bliver af kylling og gris).  Små kartofler til, og bagte rødbeder. (Enmands æggekage med kikærter til vegetaren).

Onsdag: Pestobagt mørksej. Rødkålssalat med spelt til. Et par skiver grillet halloumi med pesto til vegetaren.

Torsdag : Hel kylling skåret i stykker, lagt på linser og sat i ovnen med boullion og chorizo. (Vegetaren er ikke hjemme).

Fredag: Burger. Der laves både mexi-bøffer fra kogebogen “Planteprotein” (den er i øvrigt rigtig fin), og oksekødsbøffer. Det er vel fredag.

Lørdag: Resten af kyllingen som kyllingesandwich. Æggesandwich til vegetaren.

Søndag: Pasta med aubergine. Grøntsager afhænger af kassen, der kommer torsdag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s