Ugens madplan uge 42

Uge 42 er = efterårsferie for rigtig mange af os. I vores lille familie er den “med forhindringer”, fordi husbond skal arbejde de første to dage (ingen i bogbranchen har fri en hel uge i efteråret), mellembarnet skal arbejde midt på dagen tre dage, og ældstesønnen har slet ikke fri. Så det er kun mig og yngstemand der har fri hele ugen – vi skal med andre ord ingen steder. Vi skal hygge os, skal vi. Jeg skal strikke og læse og gå mega-lange ture. Og lokke familien ud, når de har fri.

Madplanen bliver lidt mere skitse-agtigt, når vi har fri, for så er der mere tid til at improviserer. Der har været ønsker om boller i karry og lasagne, så det ruller vi med.  Det skal være dejligt og rart, også madmæssigt. Nå, vi prøver ca. sådan her:

Mandag: Rødbede og kartofler med timian. Bagt i ovn, og drysset med feta til sidst. Hertil hvidløgspostej

Tirsdag: Boller i karry. Ris til og klassisk råkost.

Onsdag: Bagt hokkaido. Kødspiserne får kyllingebryst til, hvis vegetaren er hjemme får han et spejlæg til. 

Torsdag: Lasagne. Restesalat af det, der skal bruges inden der kommer en ny kasse.

FredagStegt lam med linser. (Vi fik ikke brugt lammeboven i sidste uge, så vi prøver igen). Varm rødkålssalat.

Lørdag: Risotto med svampe og parmesan. Gode pølser til til kødspiserne. Salat til af det, der kommer i kassen. Vi håber rigtig meget på grønkål!

Søndag: Rester fra køl og frys – eller vi improviserer noget. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s