Ugens madplan uge 41

Så fik jeg lagt en plan.

Det gør jeg jo hver uge. Det har jeg gjort i over 10 år. Men det er sandt! Bloggen her har holdt 10 års jubilæum, og inden da brugte jeg en notesbog. Hvad gør I hjemme hos jer? Lægger I planer? Ville I gerne lægge planer? Har I brug for hjælp til, hvordan I gør det? Min kollega mener, Jeg kunne holde foredrag om, hvordan man lægger madplaner – hvad tror du?

Nå, men nu til indholdet! En helt almindelig uge i efteråret, med masser af kål, lidt græskar og lidt kød. Her er både mormor-mad og det mere moderne, så er alle forhåbentlig glade.

Mandag: Gratin med rosenkål. Grønkålssalat til.

Frokost: coleslaw og en lille omelet

Tirsdag: Æbleflæsk og Kålsalat.

Frokost: Grønkålssalat. Rugbrød med tun.

Onsdag: Gylden suppe. En eller anden form for oste/pestobrød til, hvis jeg når det.

Frokost: Kålssalat

Torsdag: Krebinetter, kartofler, spidskål.

Frokost: Supperest

Fredag: Pizza – helt traditionel, tror jeg.

Frokost: rest kartofler og spidskål.

Lørdag: Lammebov med linser. Grønt til afhænger af kassen, der kommer torsdag.

Søndag: Rester fra køl og frys

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s