Ugens madplan uge 40

Vi er rigtig glade for vores kasse fra Skagenfood. Der er ikke nok til hele ugen i den, men den er fin som inspiration og “bund”. I sidste uge var der for første gang noget med, som jeg ikke kan greje, og derfor spørger jeg nu: hvad er dette? Den er mere gul i virkeligheden. Er det mon én af de sagnomspundne spaghetti-squash? Eller er det en slags melon? Og hvad gør jeg ved den?

dav
Græskar

Bortset fra at der er to lukkevagter og en lørdag til mig, er det eneste mærkelige i denne uge at Husbond er væk i weekenden. Derfor skal vi have tarteletter – det gider han nemlig ikke spise.

Samlet ser ugen sådan her ud:

Mandag: Fiskefrikadeller m. rodfrugter og bagt græskar. Måske en grøn sovs til, hvis jeg gider (aka skyr rørt med rigeligt krydderurter).

Frokost: rest af råkost fra søndag. Et stykke rugbrød og et æg.

Tirsdag: Grønkålssuppe

Frokost: Fiskefrikadelle og rodfrugter

Onsdag: Røget kyllingelår med stuvet hvidkål og kartofler

Frokost: En rest suppe

Torsdag: Kikærtebøffer – vegetarburgere. Jeg laver dobbelt portion, så der er til fryseren.

Frokost: Stuvet hvidkål og kartofler. Rugbrød til.

Fredag : Mac’n cheese. Bertram er kok, og jeg kommer sent hjem. Jeg spiser rugbrød eller en rest fra torsdag.

Frokost: Kikærtebøf på rugbrød. Blandet salat til.

Lørdag: Tarteletter med høns i asparges. Bertram laver æbletærte til dessert.

Søndag : Hotdogs med saurkraut og kyllingepølser.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s