Ugens madplan uge 38

Sikke en fest vi havde i går! Masser af gris til folket. Så i dag er jeg træt af kød og har slet ikke lyst til at spise rester. Vi gør det alligevel og laver noget suppe.

Jeg har igen haft en snak med vores teen om det mad vi spiser. Set fra min stol, kan vi ikke vælge at spise kød hver dag. Hvis vi vil det er vi for stor en klimabelastning, og vi har heller ikke råd – med mindre vi vælger at spise billigt kød, der har haft et dårligt liv. Vi – hans far og jeg – mener egentlig ikke, der er et valg. Det er sådan, vi er nødt til at leve, hvis vi vil blive ved med at spise kød og samtidig holde planeten i live.

Så sådan er det. Om han synes om det eller ej.

Ugens delvist vegetariske plan rummer en del pasta for at komme knægten i møde. Den ser således ud:

Mandag: Fajitas med pulled pork, bønnesalat og grøntsager a la grøntsagsskuffe.

Tirsdag: Minestrone

Onsdag: Linse/squashdeller og pasta med tomatsovs. Restesalat til.

Torsdag: Miso butter chicken. Brune ris til. Rødbedesalat til.

Fredag: Spaghetti med broccoli, æg og spinat.

Lørdag: ved jeg ikke om vi er hjemme. Hvis vi er hjemme spiser vi æggekage.

Søndag: Irish Coddle. Det skal altså prøves. Der skal spises en seriøs kålsalat til.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s