Vi sprang madplanen over i sidste uge og improviserede helt vildt. Det har også sin charme. Omvendt betyder det (sammen med andre faktorer, indrømmet!), at jeg ikke rigtig har tabt mig og at vi ikke har fået brugt så mange grøntsager som vi skal. Så i dag har vi fået minestrone, fyldig og god, med en fantastisk rosmarinbacon, jeg fandt på tilbud. Alt i alt et vidunderligt måltid.
I næste uge har vi fornøjelsen af min søster og hendes børn, og så skal vi i LEGOLAND! Det glæder ungerne sig big time til. Jeg håber bare, det ikke er alt for svedende varmt. Vi har købt en køletaske, der kan sættes til strømmen i bilen, ellers kan vi ikke have mad med nogen steder hen.
Mit bud på en sommermadplan ser sådan her ud:
Mandag: smutter vi på endagstur til Århus og Moesgård. Når vi kommer hjem, snupper vi en hurtig Vietnamesisk nudelsalat med steak – vi bruger den halve mængde kød.
Tirsdag: Indisk curry med squash og kikærter. Ris eller naan til, nu ser vi, hvad vi når.
Onsdag: Gammeldags grydestegt kylling med nye kartofler. Coleslaw af rødkål og rødbede til. Vi laver vores uden fløde, og med persille.
Torsdag: er Legoland-dag! Husbond bliver hjemme og laver Tomatsuppe
Fredag: Sidste dag med gæster. En eller anden salat med varmrøget kylling, æg og nye kartofler. Og en dessert, måske koldskål, måske en mirabelle-trifli.
Lørdag: spiser vi rester og tømmer køleskab, for vi håber på ikke at være hjemme nogen dage.