Ugens madplan uge 27

Solen skinner, vejret er dejligt og ungerne har fri. Vi andre hængerøve skal på arbejde. Og det med at ungerne har fri er faktisk også lidt en tilsnigelse. Asbjørn har fri, men Bertram skal på madskole hele næste uge, og vi får en masse sjov med logistikken. Men når nu knægten gerne vil lære at lave mad, skal han dæleme også have lov, så vi løser det!

Derudover har jeg besluttet at jeg skal spise noget mere grønt og tabe nogle kilo – mere om det på instagram senere.  Det betyder, at der i planen er mere fokus på salater og grøntsager end der plejer, og mindre fløde og ost end der plejer.

Mandag: Kyllingefrikadeller, salat med asparges (vi bruger solbær i vores i stedet for jordbær) og resten af kartoffelsalaten fra sidste uge
Tirsdag: Salad Nicoise m. brød. Til dessert: skyr blendet med banan og solbær. Det smager dejligt, men is er det ikke.
Onsdag: Fiskefrikadeller og syrlig blomkål (blomkål, granatæble, dild, eddike og lidt skyr). Ovnkartofler til.
Torsdag: Pasta med spinat og broccoli. Salat fra dagen før, eller ærte/myntepuré til.
Fredag: Parmigiana med aubergine og squash. Bønnesalat til.

Weekenden har jeg ikke styr på endnu, og den kan sagtens blive improviseret alt efter humør, vejr og omstændigheder. Vi vil gerne spise ude og lave mad på bål, men lige nu er der jo bål-forbud, og vi har ikke en grill – og det er vi lige lidt i tænkeboks over.

Reklamer

2 kommentarer til “Ugens madplan uge 27”

    1. Han glæder sig helt vildt til madskole, jeg håber de kan leve op til det. Min instagram er camsej – vi ses der!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s