Sidst uge inden ungernes sommerferie. Der er masser af se til, sene arbejdsdage og afslutning på skolen, samt et bryllup i familien på lørdag. Det er faktisk familiens kok der skal giftes, det forventer vi os meget af – på alle planer, men især maden ser vi frem til.
Ugens øvrige mad er på det jævne, men det er jo også bare hverdage.
Mandag: Kyllingelår og fried rice a la Bertram, der laver mad til alle os, der kommer sent hjem.
Tirsdag: Hakkebøf, bløde løg, sovs og kartofler. Grøn salat til. Det tror jeg simpelthen aldrig mine unger har fået – og jeg ELSKER bløde løg. Nu skal det være. (Gad vide om jeg kan huske, hvordan man laver en brun sovs…)
Onsdag: Blomkålscurry m. chapati
Torsdag: Pasta med squash og champignon
Fredag: Kyllingefrikadeller og kartoffelsalat
Lørdag: Bryllup – hvis vi et sultne når vi kommer hjem, må vi smøre en rugbrødsmad.
Søndag: rester eller improvisation. I dag er det blevet til tre mexi-marinerede tilbudskoteletter, der steges og skæres vi skiver, der lægges i tortilla. Dertil guacamole, tomater, salat, agurk og koriander.