Ugens madplan uge 18

Ved I hvad? Jeg kan i grunden godt lide 4 dages uger. Både denne og næste uge bliver 4 dags – jeg har fri på Tirsdag også. I det hele taget er det lidt dejligt med alle de fridage her i foråret. Det er som om, nogen ved at vi har travlt i haven. Vi rydder op, planter og sår på livet løs. I år lavet vi gas og gøgl: høje planter, spiselige blomster, en “flowerbed” (vent og se!), runde bede, et par nye højbede bygget af det vi har, og den evige diskussion om, hvad og hvor og hvor meget, vi skal slå græs. Et enkelt kartoffelbed er det dog også blevet til. Det er så dejligt! Brændenælde

En nem og hyggelig madplan skal der til. Vi vil helst ikke bruge for meget tid på madlavning, vi vil hellere ud. Ellers skal det være noget, man lige kan smide i ovnen og så rende ud mens det laver sig selv færdigt. Vi prøver sådan her:

Mandag: Spaghetti Carbonara. Friske, dampede asparges til.

Tirsdag: Boller i karry (af kyllingehak). Brune ris til, og gulerødder, enten som stænger eller som salat.

Onsdag: Butternut-suppe

Torsdag: Kyllingelår i ovn, lagt på en bund af kartofler og jordskokker.  Hjemmelavet pesto af brændenælde, skvalderkål og løvstikke til. Tøm køleskabet salat til.

Fredag:  Pasta med resten af pestoen, og ostepølser (fundet på tilbud i Fakta).

Lørdag: er jeg ikke hjemme og familien hitter selv på. Men der er i hvert fald ingredienser til burgere.

Søndag: Rester eller æggekage.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s