Ugens madplan uge 15

Hvor meget kød spiser I i jeres familie? Som I kan se af madplanen, spiser vi (som regel) ikke ret meget kød, og slet ikke oksekød. Det er både af miljømæssige, helbreds og økonomiske hensyn. Men jeg er kommet i tvivl om jeg får protein nok – og ja, det er helt specifikt mig, for alle andre får mad på hhv arbejde og i skolen. Det er kun mig, der alene lever af det, vi selv sætter på bordet.

Der er ingen, der har brug for kød hver dag, det er jeg helt med på. Og der er jo mange former for protein. Men mon der er nok i vores daglige kost til mig? Jeg må vist hellere få spist noget tun til frokost.

Noget helt andet: i denne uge har vi to gange hentet “to-good-to-go” poser hos vores lokale Spar. Og jeg skal da lige love for, at vi får noget for pengene. I Torsdags var der to pakker hakket øko-gris (og en masse andet), og i går var der en lille øko-ribbensteg. Så ikke noget med øllebrød i aften alligevel – vi skal have ribbensteg, skal vi! Der var også frilandskylling og friske pastaplader – det hele kan ses på ugens madplan.

Den ser sådan her ud:

Mandag: Lasagne med de friske lasagneplader. Der spædes med lidt hakket grønkål, og farsen er kanin. Jeg ved endnu ikke, hvad dagens grøntsag skal være, det afhænger af, hvad vi finder, når vi køber ind senere.

Tirsdag: Fiskefrikadeller (der er tilbud på fars i Rema). Ovnkartofler til. Kold remouladesovs til.

Onsdag: Boller i karry. Ris til, og gulerodssalat. (Husbond og Mellembarn laver mad).

Torsdag: er ikke længere smørselv. Jeg holder pause, fra det jeg går til, og vi savner at spise sammen. Vi spiser Tærte med grønkål og en god salat.

FredagKylling og champignon – med pasta og ærter til.

Lørdag er vi ikke hjemme

Søndag: spiser vi Pizza med rester fra køl og frys.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s