Ugens madplan uge 11

Skinke og spegepølse. Spegepølse og skinke. Det eneste pålæg, alle i huset spiser. Set fra min side er det dyrt, ikke særlig klima-venligt og KUN acceptablet i den økologiske version. Vi kan, med andre ord, ikke have det altid.

Men hvad så? Hvad spiser man på sit brød, når man kommer hjem om eftermiddagen og er glubende sulten? Ost, smøreost, hytteost, æg, fiskepålæg. Tjek. Kan altsammen fint bruges. Men kan man finde noget plantebaseret? Har prøver at tale for avocado, tomat, æble, banan, figenpålæg samt hummus. Jeg har ikke den store succes. Jeg spiser meget ofte rester til frokost, og Husbond er glad bare der er ost, så det er ikke så meget os, der er vanskelige. Lige nu er aftalen at Asbjørn, som er den mest “kræsne” tager med ud og køber ind i morgen, og så finder vi noget, som han vil spise og jeg vil betale. Bruger I pålæg hos jer? Hvad ryger der mest af?

Aftensmadenen i denne uge ser sådan her ud:

Mandag: Blomkålssuppe

Tirsdag: Jeg har fødselsdag og vi spiser på Storms Pakhus .

Onsdag: Svenske köttbullar og potatismos m. ribssylt. Coleslaw eller kålsalat til. (Bertram har bestemt og er kok)

Torsdag: Lasagne (Emil laver den klar, så man kan tage, når man vil – en slags smør selv)

Fredag: Pasta med porre og bacon

Lørdag: Fest-middag for en masse skønne kvinder. Temaet er arabisk i år!

Søndag: Hotdogs. (Klassisk tømmermændsmad).

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s