Vi skal rydde op, skal vi. I skuffer, gemmer og skabe. I fryser og køleskab. Endnu en madplan med udgangspunkt i det, vi har.
Og så er det blevet vaskeægte hverdag, med ting vi går til og ting vi skal nå. Onsdag smutter Asbjørn og jeg til efterskolernes dag på Langeland og familien spiser hurtig mad, når Husbond kommer hjem. Torsdag laver jeg mad, der kan spises når man når til det.
Ali i alt ser det sådan her ud:
Mandag: Spansk chorizo/kikærtesuppe.
Tirsdag: Kogt skinke med stuvet hvidkål og kartofler (eller varm kartoffelsalat)
Onsdag: Croq Monsieur af rester af skinken.
Torsdag: Sloppe joes
Fredag: Cremet pasta med laks og porre
Lørdag: Kyllingelår og pasta med basilikum. Broccoli til.
Søndag: Lones linsesuppe
Sådan. Der er sikkert ikke grøntsager nok, men lige nu er der ikke noget at gøre ved det. Man kan ikke vinde alle kampene på én gang….