Ugens madplan uge 48

Nå. Madplan. Vi har holdt fødselsdag i fredags for Bertram, der bliver 12 i december, og i dag har vi holdt for Husbond, der fylder år i morgen – hvad han bliver er ikke så vigtigt…
Nu sitter vi i sofaen og har spist rugbrød med leverpostej til aftensmad, for vi fik jo varm mad til frokost. Vi vil varmt anbefale den spanske chorizo-suppe, den smager godt og er et solidt måltid. Vi fik også kager, små fine forårslagkager med fyld af hhv. kaffekaramel (som opskriften), hindbær og citron. De var rigtig gode, men ikke helt så pæne som Blomsterbergs. Det går jo nok endda.

Næste uge er der så “rigtig” fødselsdag, samt lysfest på ungernes skole. Der er som bekendt lavvande i kassen, og jeg har allerede kvalme over julens forbrugsfest og gider overhovedet ikke bruge penge, hvis jeg kan blive fri. Madplanen ser sådan her ud:

Mandag: Fødselsdagsmiddag: Mørt kød i mørke. (Vi har osso buco, men ikke nok til alle. Vi har svinekæber, men ikke nok til alle. Tilsammen: kød i mørke.) Kartoffelmos til.

Tirsdag: Boller i karry med ris og gulerodssalat.

Onsdag: Hvidløgspostej (en gammel opskrift fra min mor). Hertil bønnesalat og brød.

Torsdag: Madder eller mad på skolen.

Fredag: Pasta med…et eller andet. Ostesovs. Pesto. Noget nemt, i hvert fald.

Lørdag: Kylling Tikka Masala. Hertil hvide (!) ris – det er vel lørdag! Hvidkålssalat til.

Søndag: Kartoffelpizza. Tror jeg nok. Vi regner med at bage julekager, så det er godt med noget der er relativt nemt og ikke så fedt. Men nu må vi se.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s