En (næsten) helt almindelige uge tager sin begyndelse. Vi har gæster i weekenden, og vores Asbjørn tager på studietur en hel uge (!) fra søndag. Men ellers ikke noget særligt. Vi prøver sådan her:
Mandag: Risotto med grøntsager. Vores bliver med champignon, squash og majs. Palmekål til.
Tirsdag: Gryde med hakket kanin, kål, kartofler og gulerødder.
Onsdag: Kylling i paprika. Ris til. Broccoli til, eller ærter.
Torsdag: Smør-selv dag.
Fredag: Fyldt gnocchi med ostesovs til. Grøn salat. (Bertram har valgt og er kok).
Lørdag: Burgere (Asbjørn har valgt og er kok).
Søndag: Chili sin carne
Søndag: Spanskinspireret kylling fra Jamie Oliver
Mandag: Tærte med rester af kylling, broccoli og måske bacon. Hertil spidskålssalat med rød grape.
Tirsdag: Tomatsuppe med kødboller. Hertil brød.
Onsdag: Pasta med aubergine og frisk mozzarella. Jamie Oliver opskrift
Torsdag: Fish and Chips med ærtemos.
Fredag: Rester fra ugen der gik evt. suppleret med rugbrød.
Lørdag: Skipperlabskovs med rugbrød (har fået fat på øko oksekød i tern gennem en kollega)
Og det var Villatektets madplan for uge 40 🙂
Nydeligt! Uhmm, Skibberlabskovs, det elsker jeg. Det må vi se at få med. Kender godt det dér med at vi har en plan og tror alt er godt, og så sker der pludselig et eller andet. Krydser fingre for en rolig uge.