Ugens madplan uge 27

Det er sommer, og tingene går ikke som planlagt. Pyt pyt. Vi endte med at flytte søndagsmiddagen til lørdag og ind på restaurant Hong Kong House i Odense, hvor vi åd os tykke og glade i buffeten, med masser af friture og is til dessert. Ikke udpræget en gourmetoplevelse, men selv teenageren blev mæt. Bøvs og velbekomme.

I dag får vi så hotdogs af hjemmelavede brød med rigtig gode pølser. Ikke som planlagt, men rigtig, rigtig dejligt.

Også ugen der kommer bliver lidt på slump, og næste uge (uge 28) er vi ude at rejse, så der er ingen plan. Her kommer så forslaget til den kommende uge:

Mandag: Salat Nicoise og koldskål til dessert.

Tirsdag: Pasta i champignonsovs. Bertram tager på ferie hos mormor, og vi benytter lejligheden til at spise champignon, som han ikke kan lide. Broccoli til.

Onsdag: Kyllingelår og kartoffelsalat

Torsdag: Hakkebøffer, kartofler og bearnaise. Dampet spidskål til. Ja, vi vil lave bearnaisen selv. Vi har aldrig prøvet det, og nu skal det være!

Fredag: Pitabrød med div. grøntsagsfyld og rejer. Måske med friske majs?

Lørdag:   –

Søndag:  Lasagne. Vi bliver 6 til aftensmad og skal afsted dagen efter. Det skal være nemt og rigeligt. Der skal desuden laves en gang pulled pork, som vores store dreng, der bliver hjemme og passer bedriften, kan spise.

Til sidst er der ros til en kollega: jeg er stødt på Mette, der laver bloggen Budget-familie, hvor hun laver madplaner med tilhørende indkøbslister med udgangspunkt i ugens tilbud i diverse lavprisforretninger. Hun gør er rigtig godt stykke arbejde for familier med en trængt økonomi. Heads up til Mette!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s