Ugens madplan uge 19

Foto: Hanne Næsborg-Andersen

Vi havde en dejlig dag med Asbjørns non-firmation i går. Vi fik boller i karry og budding – serveret i små glas. Det så fint ud, og var nemt at transportere – men noget besværligt i opvasken. Der var budding med rom, kaffe-karamel og vanilie. Dertil kunne man vælge solbær, jordbær eller rabarbersovs. Det var godt!

Vi har ikke så mange rester fra boller i karry, lidt kødboller og sovs i fryseren. Der ligger det fint, vi skal have noget andet nu.

Nå, men vi skal jo spise i den næste uge også. Her ville jeg gerne skrive at vi skal indhente det forsømte fra cheat-week i sidste uge og spise en masse grøntsager, men der er nogle ønsker, det bliver svært at forbigå. Så planen ser sådan her ud:

Mandag: Grønkålstærte. Rabarbergrød med fløde til dessert.

Tirsdag: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler. Ærter til.

Onsdag: Fiskefrikadeller og kålsalat med nudler

Torsdag: Koteletter i fad med brune ris. Spinatsalat til.

Fredag: Kanin “vinger” med kartofler og coleslaw.

Lørdag: Kylling i sennep med bladgrønt. Brød til.

Søndag: Ravioli med ostesovs. Fødselsdag for Asbjørn, der bliver 14 år om mandagen (hvor han ikke er hjemme, fordi han er til blå mandag). Broccoli til.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s