Ugens madplan uge 15

Påskeugen er her, vi har fri de her tre første dage og ungerne kommer først hjem fra Morfar på onsdag. Der står en STOR gryde harira og bobler på komfuret og der dufter krydret og godt i hele huset. Det er det bedste, når ungerne ikke er hjemme: mad med chili! Der er nok til i morgen også.

Onsdag kommer min mor, og hun har ungerne med. Så er vi 5 igen. Torsdag holder vi en lille påskefrokost, der har karakter af sammenskudsgilde, og så må vi se, hvad der sker resten af ugen. Men her er det, vi har planer for.

Onsdag: Grønne pandekager med fyld. Det grønne kommer af skvalderkål fra haven, og fyldet er en krydret lammefars med en masse grøntsager i. Forårssalat til.

Torsdag: Påskefrokost. De andre medbringer hhv. fisk og ost. Vi kommer med kaninleverpostej og ditto rullepølse, masser af friske landæg og hønsesalat.

Jeg bager dels et påskebrød (jeg pynter også med æg), og en forårskage. I andre lande fejre man foråret med seed-cakes – altså frø-kager, så derfor har jeg valgt en kage med birkes – det minder da lidt om. Husbond bager rugbrød.

Aftensmad? Måske. I så fald bliver det rester.

Fredag: Pizzabøffer med pasta og riveost. Grøn salat til.

Lørdag: spiser jeg ude i byen sammen med min søster. Yeah! Resten af familien finder selv ud af, hvad de skal spise.

Søndag: Brændenældegnocchi! Gnocchi var en stor succes, da vi fik det sidst, men det var dyrt. Nu skal vi prøve at lave det selv, og søndag har vi masser af tid. Vi hakker simpelthen brændenælde og kommer i “dejen”. Vi spiser nok ristet brød med flødestuvede svampe først, og finder måske på noget tilbehør eller en dessert.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s