Ugens madplan uge 13

I denne uge er der både noget ukendt og noget kendt. Vi skal stadig have mindst en vegetarisk dag, og helst en fiskedag. Der skal være to dage med kanin eller kylling, og så er der frit slaw for resten. I denne uge skal der desuden tages hensyn til at jeg ikke når hjem til aftensmad tirsdag, har sen vagt fredag og desuden lørdagsvagt. Asbjørn skal have en maddag og Bertram skal være med en dag. Alt i alt kommer det til at se sådan her ud:

Mandag: Kanin Cordon bleu. Vi spiser ovnkartofler i fad  og broccoli til. Måske tager jeg mig sammen og laver en krydret sovs også.

Tirsdag: Boller i karry (af kyllingefars). Ris og gulerodssalat til. Asbjørn har valgt og er kok.

Onsdag: Koteletter med bulgursalat.

TorsdagStegt kulmule med gnocchi og broccoli. Vi har ikke fået gnocchi siden vi sidst forsøgte at lave det selv, denne gang køber vi færdige. Det er halvdyrt, så vi kommer ikke til at gøre det tit, men det er fint som afveksling.

Fredag: Tortillas, enten med linser eller med kidneybønner – kokkens valg.

Lørdag: Uforglemmelig bladbedetærte. Vi får en grøn salat til, og måske flødestuvede østershatte på lidt grovbrød først.

Søndag: Første søndag i måneden, og dermed tid til SØNDAGSMIDDAG! Vi skal have svinekæber og kartoffelmos – hvad vi skal have af grønt ved jeg ikke endnu. Sikkert endnu en budding til dessert, jeg tror den bliver med rom og solbær.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s